Eetbare wand

 

De Eetbare Wand® is een product dat wordt gebruikt om verticaal je eigen groenten, kruiden of eetbare bloemen of bloemen te kweken en oogsten.

Veel mensen hebben niet de ruimte om in de grond te wroeten, zoals mensen op een appartement met balkon, of hebben niet de ruimte in de tuin voor kruiden en groenten maar hebben wel verticale wanden tot hun beschikking.
Om het voor iedereen mogelijk te maken op kleine schaal zich zelf te voorzien in een eigen verse groenten, kruiden of bloemen is er de Eetbare Wand®.

 

Het product de Eetbare Wand® is gemaakt van een duurzaam materiaal.
De grondstof bestaat voor 99% uit gerecyclede Europese transparante PET flessen en voor 1% uit nylon (UV bestending garen).


De Eetbare Wand® laat zich gemakkelijk bevestigen op muren, schuttingen, steenkorven, balustrades, hekwerken en andere verticale voorzieningen. Elke Eetbare Wand® is standaard voorzien van een micro-drip irrigatiesysteem dat eenvoudig aangesloten kan worden op de tuinslang.

 

Prijzen van onze eetbare wand zijn op aanvraag. U kunt hiervoor een mail sturen naar info@tuinspektakel.nl of via onze contact pagina.

 

eetbare wand

eetbare wand

eetbare wand

 

 

 

Terug naar producten